Workshop: Mindre stress - mere egenomsorg!       


Stress er en naturlig fysiologisk reaktion i kroppen og udviklet for at passe på dig.

Stress-symptomer er  nemlig kroppens måde at fortælle dig, at dit system er presset.


Stress kan komme af at have for travlt eller hvis der er for store forventninger og krav til dig - enten fra andre eller dig selv. Hvad der udløser stress er fuldstændig individuelt.


I en travl hverdag bemærker du måske ikke helt kroppens signaler. Fordi der er ting som skal klares, et arbejde der skal passes, familie og venner som skal plejes. 


Positive oplevelser kan belaste systemet lige så meget som negative oplevelser. Stress kan godt komme, selvom du beskæftiger dig med noget (eller nogen), som du holder rigtig meget af.


Hvis du ikke når at få restitueret undervejs, begynder stress at blive farligt. Stress kan komme snigende og nærmest begynde at føles som en normaltilstand. Pludselig, og måske uventet, bliver det hele bare for meget!


Måske ved du allerede, at du er stresset. Måske er du i tvivl. Hvis du oplever noget af nedenstående, er det indikationer på, at dit system er overbelastet: • Grådlabil
 • Tankemylder
 • Mærker irritation
 • Har dårlig samvittighed
 • Har depressive tendenser
 • Trækker dig fra det sociale liv
 • Ikke kan mærke, hvad du har lyst til
 • Har smerter i kroppen uden at vide hvorfor

 


Jeg har selv været stresset. Ad flere omgange, desværre. På grund af skilsmisse, speciale-skrivning, et krævende job, alenemor-livet, høje krav og forventninger til mig selv.

Jeg har mærket afmagten, frustrationerne... Ensomheden i at have det på den måde.


Sådan skal intet menneske have det.


Derfor har jeg - ud fra den viden jeg har som terapeut og stress coach - samlet de metoder og redskaber, der virker allerbedst til at forebygge og håndtere stress.


Og som har givet de bedste resultater for mig og de klienter, jeg har behandlet igennem årene.


Det positive er nemlig, at du kan få det godt igen - du kan få dit gode liv tilbage!


Nøglen til stressforebyggelse og -håndtering er egenomsorg. Egenomsorg handler om at passe på sig selv.


At du bliver bevidst om dine egne behov og ved, hvordan du skal dække dem. Og når du passer godt på dig selv, passer du også godt på dem, som du elsker og holder af.

 

Egenomsorg styrker dit selvværd, din evne til at sige ja og nej på de rigtige tidspunkter og påvirker din livkvalitet i positiv retning. Og på den måde bliver du mere modstandsdygtig over for stress.

 


Workshoppen er for dig som:


 • Er ved at lande efter et stress-forløb
 • Ønsker at forebygge og håndtere stress
 • Trænger til at passe på dig selv
 • Har brug for at fokusere på egne behov
 • Gerne vil i gang med personlig udviklingDe metoder og teori, som vi arbejder med på workshoppen, er evidensbaserede og gennem-testede. Med andre ord, så virker det! Og sammen gør vi tanker til handling.


Dagen indeholder oplæg, praktiske øvelser og fælles samtaler om bl.a. stressforebyggelse og -håndtering, egenomsorg, krop & psyke og roller & relationer.


Du vil gå herfra med nye indsigter og konkrete metoder til at skabe en stressfri tilværelse og daglig praksis med egenomsorg.


Jeg har plads til 4 personer på en dag og jeg faciliterer et trygt rum, hvor der er plads til hele dig - fordi stress er så individuelt. Husk gyldigt corona-pas for fælles sikkerhed. Tak.

 

Jeg slipper dig ikke bare efter denne dag. Med i prisen er nemlig 1 times individuel samtale, hvor jeg følger op på, hvordan du har det. Du bestemmer selv, hvad du vil tale om.


Hvis I er en gruppe på 2-4 personer laver jeg gerne en særlig tilrettelagt dag for jer.

  
Ps: Workshoppen er ikke for dig som står midt i voldsom stress eller svær depression. Jeg vil gerne hjælpe dig, men her er indiduel terapi mere hensigtsmæssig.

 

Snup kurset online lige når det passer dig kr. 499,- Klik her

6 timers workshop

+

1 time individuel samtaleDato:

Lørdag d. 29. maj 2021 kl. 10-16


Pris:

6 timers workshop

1 time individuel samtale Undervisningsmaterialer


I alt kr. 1500,-


(Normalprisen er kr. 600,- for en times individuel session).


På workshoppen vil der blive servereret kaffe/the/vand, frugt og sødt. Medbring selv frokost.


Sted:

Neder-Holluf-Vej 28E, 5220 Odense SØ


Kontakt:

kontakt@gribdetnu.dk

 


“Man bliver på en rolig måde guidet igennem krop og sind, så man mærker sig selv og får en forståelse af sine omgivelser og Mette er god til at spørge ind til kernen"


“Man bliver taget om på en professionel måde, hvor man føler sig tryg. TAK for nogle hyggelige timer, du har givet mig noget med, som jeg kan bruge"

“Jeg kan anbefale workshoppen til dem som trænger til en kærlig reminder om egenomsorg og blive mere bevidst om hvilke behov de. Så tag endelig på denne workshop"